Måndag 1 februari

Idag måndagen den 1 februari, bestämde jag i sömnen när klockan ringde klockan åtta att jag förtjänade en sovmorgon. Väckarklockan stängdes av och jag sov ytterligare två timmar. Vid tio kravlade jag mig ur sängen och satte mig i pluggposition i soffan. Ja, jag pluggar i soffan och det går skitbra. Bestämde mig för att inte ta med täcket utan bli kall några timmar först. Har nu analyserat några texter, funderat lite över framtid och skickat mail angående framtid, nu har jag några mail kvar att skicka, några texter kvar att analysera för att slutligen sammanfatta alla analyser i en analys. Och eftersom jag tog två timmars sovmorgon måste jag nu jobba två timmar längre. Eller tills den sammanfattande analysen är klar, för jag vill skicka in den idag. Oavsett hur lång tid det än tar. Tänk vilken spännande måndag. Vad gör ni idag, måndagen den 1 februari?

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *