Jag vill alltså INTE att någon ska dö

Det verkar som om några tagit mitt inlägg om massakerveckan på allvar. Hotet mot KTH har utlöst någon hysteri bland småkillar att hota sina skolor, det tycker jag är en lustig effekt. De vågar inte riktigt vara först, men så fort någon annan gjort det så vågar de. Jag vill INTE att de ska genomföra sina hot. Jag vill INTE att någon ska dö. Jag skriver inte någonstans att jag vill att någon ska dö, tvärtom i mitt inlägg om KTH-hotet skriver jag att jag INTE vill att någon ska dö. Jag skriver det med väldigt mycket ironi, som för övrigt är väldigt vanligt för svenskar. Att ni kallar mig för fjolla, idiot och fjortis är ert problem då ni verkar bilda er en uppfattning om mig av fyra meningar istället för att faktiskt bara ta det för vad det är. Ta inte så allvarligt på saker och ting, njut av livet och var glada istället. Jag är i alla fall väldigt glad över att ni tagit er tid att läsa delar av min blogg och även kommentera den. Fortsätt gärna läsa…

Postad i OkategoriseradeTaggar

En reaktion till “Jag vill alltså INTE att någon ska dö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *