Gammal gumma

Idag ringde klockan kvart i åtta, jag vaknade och var på väg att kliva upp när magen krampade. Då beslutade jag att sova lite till. Halv elva vaknade jag istället. Mycket obra att jag börjat sova elva timmar varje natt, känner mig dock pigg dagtid numer (förutom små trötthetsdippar). Igår kunde jag självklart inte hålla fingrarna i styr utan satte mig och fortsatte jobba efter en timmes soffhäng, kanske lika bra när jag ändå sover bort halv dagen.

Var en snabb sväng hos Stephan förut, var tvungen att låna en pc. Ja, jäkla e-legitimationen funkar ju inte på mac vilket driver mig till vansinne. Hur kan det vara så att det finns människor som anser att e-legitimation inte behövs för de som använder mac? Hur svårt kan det vara att fixa så det funkar? Jag menar, det finns ju rätt stor kunskap om teknik idag…

Var i alla fall tvungen att göra något pensionsval, vilket självklart klyddade. Efter ungefär sjuttioelva försök gick det bra. Så där försvann massor av tid och nu ska jag skriva übersnabbt. Har lovat mig själv att ha minst ett personporträttsutkast klart ikväll. Så nu sitter jag här på min knarriga rosa stol, med en stickad sjal runt mig och ser ut som en gammal gumma redo att skriva.

Postad i OkategoriseradeTaggar

2 reaktioner till “Gammal gumma

  1. Hallå kusinen! e-legitimation fungerar visst till mac. jag har en sådan på min och den funkar perfekt..

  2. Meh! Vilken webbläsare använder du då?? Min dator säger bara att jag måste ha stenåldersversion av Firefox…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *