Jag är hungrig igen

Jag har samma kläder på mig som jag tog på mig i söndagseftermiddag. Förutom trosorna, de är utbytta. Jag gillar ha rena trosor. Jag luktar också lite gammal svett, för jag har inte duschat sen i söndags. Magsjuka och feber svettas man tydligen av. Jag har borstat tänderna mer sällan än normalt. Jag är alltså rätt sunkig just nu, men vad gör det när jag är hungrig igen. Det betyder att jag nästan är frisk. Imorgonbitti ska jag duscha och åter bli människa. Bilden är mörk och dunkel för att ni ska slippa se äckelSophia.

Idag har jag varit vaken, ätit ett halvt knäcke och en frusen soppa. Jag har orkat sitta vid datorn och även lekt lite med mina julklappar. Det går långsamt och allt görs lätt framåtböjd (har sjukt ont i min stackars mage, funderade ett tag på om mina gall-problem förvärrats av magsjuka….). Jag är svag. Imorgon vågar jag kanske mig utanför min lägenhet. Kanske ner med soporna och till tvättstugan för att boka tvättid. Ska passa på att slänga ut ett tack till min bror som kom med nyponsoppa igår och Jessica som fixade mackor och soppa till mig idag. Tur att jag har familj och vänner nära och att de är snälla. Nu ska jag äta en rostad macka och fortsätta vila.

En reaktion till “Jag är hungrig igen

  1. Krya på dig hörre du!! och kom ner och ta en kaffe och uppdatera oss, jag är back in business i mitten av Januari, just nu kör jag bara lite gästspel ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *