Jag är arg

Jag har varit arg i några veckor nu. Jag blir arg för ingenting. Igår blev jag arg för att en kompis skrev på msn samtidigt som jag skrev ett mail. Det är mest sådana småsaker jag blir arg för, saker jag inte har rätt att bli arg för. Jag blir också arg på människor som är korkade, som inte fattar, gör fel, eller helt enkelt inte anpassar sig efter mig. Jag är alltså extremt ego och arg för tillfället. Frågan är varför.

Kanske är det för att jag aldrig är ledig. Jag har alltid saker att göra och har inte känt mig ledig på månader, kanske år. Är det därför jag blir så arg, för att jag behöver släppa alla måsten och bara vara ett tag. Det kan jag ta reda på. Har bestämt mig för att vara ledig i påsk när jag är hemma. Så imorgon startar min semester, på tisdag börjar jag igen med en dag fylld av tåg och möten. Kanske att jag är glad och fylld av energi då.

Kanske är jag arg för att jag är less. Jag är less på det jag gör, att det inte går framåt eller händer något. Jag jobbar hela tiden, men får inte ut något av det. Erfarenhet får jag, men ingen personlig utveckling, inga pengar, ingen karriär. Jag kämpar utan att veta vad jag kämpar för.

Mina problemlösargener arbetar för fullt. Det enda sättet att lösa min arghet på är att hitta grunden för att jag är arg. Är det bara så att jag jobbar för mycket eller är det att jag inte trivs med sysselsättning, stad och ekonomi? Eller är det en kombination av allt? En förändring krävs, men vad ska jag förändra först?

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *