Att rycka upp sig själv

Till en början gjorde jag klart mina måsten, förutom städa och packa. Sen fixade jag världens sallad med lax, avokado, mozzarella och massvis av andra godsaker. Självklart stod en lång dusch på schemat och dagen till ära ny hyvel när jag rakade benen. Slängde i lite hårinpackning med färg i, den är tyvärr inte så bra som den borde vara eftersom den är köpt för massa pengar hos frissan, men mentalt funkar den. Och visst har håret fått tillbaka liiite av den röda lystern?

Så nu är jag mätt och fräsch och börjar släppa allt jobb. Eller tvinga mig att släppa jobbandet. Struntar nog i att städa lägenheten också. Fokuserar på att packa och slappa ikväll. Och från imorgon ska jag vara ledig. På tisdag börjar jag igen då ska jag på tåget Malmö – Stockholm förbereda mig för möte. Tills dess: semester. Det betyder att jag inte får kolla mina jobbmail, inte plugga (böckerna stannar i Karlstad), inte ens tänka jobb. Jag ska bara vara och njuta av människor, natur, tidningar…

Postad i OkategoriseradeTaggar

En reaktion till “Att rycka upp sig själv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *