Nu är det upp till mig

Seminariet gick toppenbra. Förutom att skolan typ var stängd så det bara fanns äckligt automatkaffe att tillgå. Fyra av fem gillade mina texter och jag fick mycket positiva kommentarer, min lärare tyckte det fanns mycket potential och gav många tips om hur jag skulle arbeta för att få ihop hela min novellsamling. Självklart är det inte felfria texter och jag fick även kommentarer och tips på hur de ska förbättras. Det är kluriga strategiska val jag måste göra med mina texter, försöka se en helhel innan delarna är klara. Så funderar jag på den tjejen som inte verkar tagit till sig texterna på samma sätt som de andra. Ska jag försöka anpassa texterna eller inte? Min målgrupp är ju inte alla… Skrivprocessens olika delar är en fascinerande värld, får låta det vila över helgen och jobba vidare till veckan. Det är för många intryck som måste landa och allt är nytt och spännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *