Lörrrrdag

Just alldeles sådär blöt och trött är jag just nu. Blöt för att jag just duschat av mig åtta timmars kaffeos, diskånga, gästvänliga leenden och ett överfullt, högljutt café. Om jag älskar allt det där jag just duschat av mig? Jojjomensan! Kanske för att det är ett grymt bra ställe jag jobbar på. Idag har vi haft så mycket att göra att knappt en toapaus har hunnits med. När jag kom hem var det himla skönt att för första gången på nio timmar sitta ner.

Någon Indienmat blev det inte för mig idag. Varför? Vi kan kalla det komplikationer. Äh, jag var sent från jobb var väl huvudorsaken. Men misströsta inte. Jag tar mig ett glas rött och beställer pizza. Drar kanske ut sen ändå. Egentligen så orkar jag knappt gå och hämta pizza, men jag orkar än mindre laga mat och efter en skål yoghurt, en cappuccino och en cola idag behövs nog lite mat i magen.

Det här med sarkasm går inte riktigt fram alltid. Det vet jag. Igår skickade jag ett mess till en kille Hoppas du längtar efter mig mer än du längtar efter bakispizza på söndagsmorgon. Undrar hur det uppfattades. Fick inget svar. Tystnad betyder ja, eller?! Bör jag vara orolig? Äh, låter han kontakta mig nästa gång (för visst är det så det ska funka?) Äsch… Jag är kass på lite allt möjligt ibland.

Medan jag hämtar pizza får ni lyssna på min nya favvo. Lova att lyssna, för den är grym!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *