Lite lätt panik

Håller på att flytta mitt privata från ena datorn till andra. Det gick jättebra sålänge det bara var textfiler och liknande som skulle flyttas. Sen gick det dåligt. Jag vill inte kasta bort massa filmer, tv-serier, musik och foton. Nu sitter jag här med hälften av mina  filer på en dator, de små filerna då. Och på andra datorn andra hälften. Mitt usb-minne är så litet att det inte funkar att flytta en liten film. Jag tänker inte sitta hela natten med detta heller.

Det största problemet är mitt office-paket. Jag har ett office-paket utan skiva. Jag som licensägare och det är alltså mitt som jag hade innan denna datorn. Det går inte att flytta. Jag försöker flytta det med bluetooth, men det kommer ta fyra timmar. Det innebär att jag inte kan skriva på mina noveller ikväll. Jag har deadline på tisdag och mycket att göra tills dess. Antingen sitter jag hela natten och halva dagen imorgon med att försöka flytta över allt i tid tills datorn blir hämtad eller så… Jag vet inte. Jag panikar. Kan inte sitta här och stirra och vänta i fyra timmar på att få skriva. Jag måste finna en lösning och tänker så det knakar.

En reaktion till “Lite lätt panik

  1. Jag har en extren hårdisk med 320G på du kan få låna den, ring mig imorgon
    Pusspuss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *