”Idag behövs det mycket kaffe”

Var första meningen som kom ur min mun idag. Alla svordomar när klockan ringde, tänkte jag tyst för mig själv. Inte för att det var någon som hörde mig prata ändå, eftersom jag bor ensam och nästan aldrig har nattliga besökare. Ibland kan jag lika gärna tänka högt och prata med mig själv lite. Tycker jag kan vara trevligt. Och anledningen till att jag inte kunde somna igår var att jag läste ut min bok. Då börjar jag alltid tänka en massa, som sedan övergick till tankar om både kläder och vänskap och lite volleyboll. Annars har jag tänkt ett tag att jag nog kan tänka mig vara lyxhustru. Och som hobby skriva bästsäljande böcker (så jag har min ekonomi tryggad i fall att) eller starta en butik eller något annat som bringar sysselsättning och inkomst. Annars ska jag tillbaka till jobb nu, om ni undrade varför klockan ringde tidigt. Jag är taggad, får så mycket energi av att jobba. Det var nog allt jag ville denna trötta morgon. Synpunkter lämnas med fördel i kommentarsfältet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *