Hur hamnade jag här?

Jaha, detta trodde jag aldrig. Att jag skulle börja blogga, men nu är jag här och ska försöka ge er (om det nu är någon som läser) några inlägg att läsa lite då och då. Men om jag ska vara ärlig så är detta mest för mig själv och mitt ego. Jag ska återkomma till mig själv i senare inlägg om vem jag är, vad jag gör och varför (om jag nu vet det).

Just nu ligger jag uppkrupen i min säng och lyssnar på gamla kärlekslåtar från 90-talet, fnissar lite för mig själv när jag hör låtar jag inte hört på 10 år. Ska läsa mig till sömns snart. Tärningsspelaren ligger här bredvid och väntar. Klockan är ställd på 06.00 till imorgon, har en hel del plugg att ta tag i, men det blir morgondagens bekymmer. Nu ska jag njuta av gamla kärlekslåtar och regnet utanför. Jag älskar att lyssna på regnet, det ger mig en skön känsla inuti.
Just det! Min absoluta bästa Jessica fyller år idag. Grattis till dig gumman, saknar dig massa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *