H&M Herr kan man lita på

Gick därifrån med två långärmade t-shirtar och knappt tvåhundra kronor fattigare. Känns bra. Velat ha sådana länge och nu blev jag ”tvingad” till att köpa. Lite salva från apoteket fick jag med mig också, eftersom min ena vad börjar se misstänkt ut också så är det bara att börja motverka alla former av eksem och smörja som en idiot. Nu är jag åter utslagen i sängen, med lite huvudvärk, har väl druckit för lite som vanligt. Ska försöka sova en kortis nu. Eftermiddags tupplurer kan vara det bästa som finns. Åt förresten calamares fritti till lunch idag och middagen igår blev hjortfilé med kantarell och murkelsås, kommer åka härifrån tjock men lycklig. Nu sömn…

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *