Älskar, Älskar inte…

Satt i gräset med en klassisk tusensköna och ryckte av kronbladen på den, första resultatet blev älskar inte, då måste jag givetvis fortsätta två gånger till, vilket resulterade i två älskar. Skönt att veta att man är älskvärd i alla fall.


Annars idag så har jag gått och skaffat mig lite soleksem på armen. Inte så att en t-shirt eller trekvartsärma kan dölja och skydda. Nej, nej utan ner mot handen. Funderar på om jag orkar springa och kolla Visbys utbud på en långärmad tunn tröja och nån salva eller nåt på apoteket. Känner jag mig själv rätt så lär jag bara vika upp ärmarna, men skulle nog ändå kännas rätt bra att ha och lura mig själv lite mentalt sådär. Eller hitta ett brett armband, haha. För snyggt är det inte nu i alla fall.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *