He’s just not that into you

Såg den filmen nyss. En film för alla tjejer är det. Väldigt lärorik och väldigt sann. Det har egentligen ingen betydelse, för tjejer kommer fortfarande lura sig själva och hoppas. Det där med dejter och killar och kärlek är inte så enkelt när man är singel och försöker klura ut. Äh, det är inte så enkelt när man är ett par heller för den delen.

Såg mig just i spegeln och undrar hur jag ska kunna förklara luggen för mig själv varje gång jag ser mig i spegeln. Jag vet att det är en snygg frisyr, men jag var nog inte sugen på lugg. Kanske jag är det imorgon. Hur som helst, det är hår, hår växer. Eller så är jag bara trött och kärlekskrank efter filmen. Fast att jag är gosig är ingen som helst nyhet. Jag kommer krama ihjäl min blivande kille, stackarn.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *