Dagens outfit

Nyss hoppat ur dagens outfit a.k.a. mjukisarna. Nej, ni får ingen bild på dagens outfit. Haha, ni trodde nästan jag fått en släng av modebloggarsjukan va?!

Idag vaknade jag jättepigg efter endast fyra timmars sömn. Vad göra? Lika bra att kliva ur sängen, koka en kanna kaffe och traska bort mot radion med kaffet i högsta hugg. Efter några timmars jobb blev det en hämtpizza och stegen styrdes mot Martin och Nicke.

Saw 2 och 3 blev avverkat idag, såg ettan igår, kanske lite efter alla andra. Hur som så lyckades jag givetvis somna lite mot slutet av trean, nu får jag se slutet igen innan jag fortsätter min Saw-karriär.

Nu sitter jag här och gosar med vetekudden. En knytnävsstor knuta har hittat min axel. Okej, knytnäven tillhör inte en vuxen man utan ett barn. Hur som helst så ger den mig obehag i halva huvudet och ivetvis ryggen med. Kanske dags för massage snart.

Insåg just att det är fotbollsgrej på tv:n. Fråga mig inte varför. Måste byta och sova. Har en viktig sovmorgon imorgon. Natt på er. Imorgon ska jag berätta vad jag gjorde i lördags kväll/natt. Lovar!

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *