En helt fantastisk kväll

Åkte till Gislöv redan på eftermiddagen och blev genast satt i arbete. Jag blev så otroligt stolt över mitt dekorationsarbete på glasen att jag tog en bild. Så slog klockan gäster. 25 personer var vi. Vi sjöng, snapsade, åt tapas, grillade, skrattade, dansade och hade så himla bra. Träffade nytt folk och gammalt folk. Drack bubblor och såg raketer. Och så dansade jag lite till och skrattade ännu mer. Sen somnade jag i en varm famn som jag några timmar senare även vaknade i. Jag tror det var min bästa nyårsafton. Har fortfarande ett leende på läpparna efter en sådan bra kväll. Jag hade så skoj att jag inte tog några bilder mer än på glasen och på snön när jag åkte hem idag.

En reaktion till “En helt fantastisk kväll

  1. <3
    Visst var det en galet bra kväll!!!
    Tack för att du är min vän :-) Du är bäst.
    Ses imorgon.

    Mest!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *