De förökar sig

Herregud, Stockholmarna blir fler!! Nej, det är väl inte riktigt panik, men nästan. Det är inte så att jag inte tycker om personer som bor i Stockholm utan stereotypen av stockholmaren jag inte gillar. Ni vet fisförnäm dialekt, försöker vara finare än vad de är, skryter, festar, glam och glamour. Speciellt unga tjejer och killar som spelar äldre och rikare.

Jag vet att det låter som avund, men jag tror inte det är avund. Det är inte personerna jag ogillar, det är den karaktär de gör sig till. Den karaktär de arbetar hela livet för att bli. Det är de jag inte tycker om. Det påklistrade leendet på minglaren, det falska vad kul det var att träffas. De porträtterar sig själva som den perfekta människan med ett bra jobb, bra familj, bra lägenhet, stort socialt umgänge – givetvis med rätt personer. Dessa människor ska inte avlas. För guds skull stockholmare, uppfostra era barn till att vara sig själva och inte en föraktad stereotyp.

Läs hela artikeln HÄR.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *