Dagens fråga

Hur ont ska man ha innan man ska göra något åt det?

Jag vet att jag är rätt tjatig om att jag har ont. Men jag har faktiskt det. Nu har jag haft ihållande smärta i magen sen i söndags och feber i tisdags. Febern har ju gått över, men smärtan är kvar. Är det läge att kontakta en läkare? Åka till akuten? Ringa någon? Jag vet ju att det är gallstenen och att jag står i en av Landstingets köer någonstans, men känner mig lite orolig ändå.

Jag ligger inte här och vrider mig av smärta. Jag klarade ju av att jobba idag, trots några grimaser och rätt dålig koncentration. Men jag lider av smärtan. Förutom den ihållande smärtan så krampar/hugger det ibland. Sen är jag slö i kroppen, yr i huvudet och trött. Men jag klarar mig liksom. Vore dock skönt att bli av med smärtan, det underlättar i skolarbetet och jobbet. Lite lättare att tänka då.

Äh, jag ringer mamma. Hon kan allt. Eller är hon alldeles för partisk?

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *