Vissa blir utburna av polisen, andra leker med smällare

Men de flesta vill faktiskt se fotboll. Fullsatt på Stadion, två taggade lag och många supportar som länge peppat för derbyt. Trettio minuter in i matchen slänger någon in en smällare på plan och en supporter springer ut på plan. Nu tycker jag inte att man kan kalla dem för supportrar när de gör sådana här saker. De förstör för laget, för klubben och för alla riktiga supportrar. Jag förstår helt enkelt inte. Tycker det är så idiotiskt och hoppas att killen aldrig är välkommen till Stadion igen. Och självklart bör det vara bättre visitering av stå. Arg är jag i alla fall, men mest besviken.

En reaktion till “Vissa blir utburna av polisen, andra leker med smällare

  1. Håller med dig, jag hade förväntat mig ett härligt derby, spelarna tyckte säkert att det skulle bli fantastisk kul att spela. Jag mötte polisuppbådet när jag körde från jobb 17:10 och då hade tydligen Helsingborgsfansen redan börjat för man hade stäng av Citadellsvägen och man började stänga av Mariedalsvägen mot Stadion. Men jag klarade mig utan stopp när jag körde hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *