Vilket lustigt system

Klev upp innan åtta idag för att ringa till läkaren och få en tid inbokad under dagen. Som vanligt stöter jag på en telefonkö. Men det gör inte så mycket, det hade jag räknat med. Efter femton minuter som nummer ett i kön får jag prata med en stressad sjuksköterska, som inte riktigt verkade intresserad av att prata med mig. Tillslut kom hon fram till att det är nog bäst min egen läkare ringer upp. Han kanske inte vill att jag kommer dit idag och vill kanske ta prover. Eeh, om jag mår dåligt har jag väl rätt att komma till en läkare idag och det är väl inget som hindrar honom från att ta prover på mig idag, eller?! Hon skulle i alla fall lägga en lapp till honom. En lapp!! Så nu sitter jag här och väntar på att han ska se den lappen och ringa upp mig. Tänk om han inte ser lappen då!! Hon kan väl ge honom lappen i handen istället för att random lägga en lapp. Hoppas hon lägger den på hans skrivbord i alla fall, då ökar chanserna dramatiskt att han ska se den.

Frågan är vad man gör när man väntar på att bli uppringd. Jag måsta vara i närheten av telefonen och kunna svara när han ringer. Alltså inget som låter högt och inget som ockuperar mina händer. Äh, jag vilar, det blir enklast så.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *