Vilken onsdag!!!

Igår började dagen hos farbror doktor, fick reda på att jag har Tietze (om det nu är så det stavas). Det är i alla fall inget farligt, inflammation i brosket vid bröstben/revben, därför jag haft ont i bröstet och svårt att andas. Det bästa av allt är att det går över av sig själv, inga mediciner, bara lite obehag ett tag. På väg hem gick jag inom Stephan där kaffe förtärdes, as always… Boss kom och joina och det slutade med ett besök i staden där min astmamedicin inhandlas (nej, jag har inte astma, men ska hjälpa mig andas nu när jag är kass i bröstet) och givetvis fick vårt älskade Systembolag finbesök. Jag köpte öl till både Boss och Stephan mot att de städade mion lägenhet. Och hej, vad de städade. Känner mig inte riktigt hemma i mitt nya sterila hem. Eller jooo, såklart jag gör, men hittar dock inte så mycket, killarna har städat undan det mesta av mina grejer…

Sen kom min bror och hans sambo!!!! Sjukt kul, de har aldrig varit och hälsat på mig här förut. Vi gick ut och åt innan de stackarna fick följa med på fest med mina älskade idioter till vänner. De verkade ha roligt, men var trötta så de skippade utgången till förmån för sömn. Jag partade vidare och hade en enormt bra kväll.

Idag var jag Karlstadguide, kanske den sämsta någonsin, men roligt hade vi. Och shopping det blev. När de kört hem mot Malmö, så blev det att byta kläder och gå på överraskningsmiddag för Karin som flyttar till Kalix på onsdag. Trist att hon flyttar från oss, men roligt för henne med jobb.

Nej, ska fortsätta packa eller sova nu. För imorgon bär det av mot underbara Skåneland!!

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *