Värk och slang

Morgonen idag var inte den bästa jag varit med om. Vaknade och hade så ont i hela kroppen att jag höll på att gråta. Lyckades somna om i hopp om att vakna med lite mindre värk. Hoppet uppfylldes icke. Så ett par timmar i badkaret med Ipren och Panodil i kroppen fick det bli. Så nu känns kroppen okej. Dock är ledvärken i händerna kvar, men den är också sjukt svår att bli av med eftersom jag använder händerna jämt. Nu sitter jag och försöker jobba och plugga lite här vid datorn. Får se hur länge händerna orkar med innan det får bli söndagsmys i soffan.

När jag höll på att duscha av mig efter badet så släppte plötsligt duschslangen från blandaren. Då var jag glad att jag inte var mitt uppe i att tvätta håret. Så i morgonkväll (min enda lediga kväll denna vecka) blir det till att åka och handla ny duschslang för mina sista pengar. Ni behöver inte vara oroliga, jag ska inte utföra detta hantverk själv. Min eminenta hustomte Erik Boss ska givetvis hjälpa till. Eller jag ska mest betala och se söt ut, medan Boss ska bevisa sin manlighet.

Nu blir det jobb och plugg och kaffe!

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *