Vad jag vill ha i påskägget

En dammsugare. Jag bryr mig inte om den har extra lång sladd och slang, är bra för fina trägolv eller om den är tystgående (vilka alla saker vore önskvärda) Nej, det viktigaste är att det inte finns några djur i den. Ja, DJUR. Min nuvarande är full av små djur. en halv till en centimeter långa, krokiga och äckliga saker. Vissa lever och går runt, andra är döda. De sprutas ut ur utblåset på min dammsugare. Jag dammsuger upp dem igen, filtret faller av en gång i minuten så jag måste stanna dammsugaren och sätta på det igen, så sprutar det ur lite fler djur. När jag är färdigdammsugad byter jag påse, men nästa gång kommer de där djuren igen. Det är skitäckligt och jag vill inget hellre än att ha en ny dammsugare utan djur! Snälla påskharen, kan jag få en dammsugare i mitt påskägg i år?!

3 reaktioner till “Vad jag vill ha i påskägget

  1. Ska vi åka och köpa 2, jag vill också ha en som fungerar, jag använder fortfarande mormors gamla :-))

  2. Men jag har ju inte pengar till en :( Därför får jag lämna hoppet till påskharen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *