Nyduschad och nästan naken

Det är så ni gillar mig bästa va?! Fast bara nästan naken, har både raggsockar och sidenmorgonrock på mig. Tror förresten jag ätit något jag inte riktigt tål. Både tungan och hals blev liksom ömma och nästan svullna efter min kvällsförtäring. Så mest gör jag konstiga grimaser, känns liksom roligt i munnen.

Har under dagen med spänning läst att Juholt fått dubbelt bidrag för hyrbil och milersättning. Antingen är mannen helt bakom flötet eller… bara jävligt korkad. Aja, hans misstag är bra för Alliansen och de hejjar jag ju på. Skadeglädje, javisst!

Efter flera veckors tjat från mig själv har jag äntligen färgat ögonbrynen mina. Nu matchar de hårfärgen igen, härligt! Dessutom ska naglarna få lite färg innan jag tar mig till sängs tidigt kväll. Känns att det är torsdag för kvällströttheten är påtaglig idag. Men imorgon är det fredag en toppenfredag har jag bestämt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *