Kanske någon annans dag

Ställer mig i duschen tio i sex och fick mig en kalldusch. Bokstavligt talat. Varmvatten fanns det inte en enda droppe av. Snabbt hoppade jag ner i sängen och kramade på en sömnig kropp. Skulle tro mitt sällskap var mindre intresserad av att kramas och mer intresserad av att sova, men jag var nöjd och blev varm efter den obehagliga morgonduschen.

Efter jobb fanns fortfarande inget varmvatten. Så efter en röjning i lägenheten körde jag mot Falsterbo, huset och en dusch. Fil och flingor till middag en varm dusch med hårtvätt och nu har klockan slagit nio. Kameran på datorn fungerar inte och jag har 10 mail att skicka ut, blogginlägg att tidsinställa och lite annat smått att göra innan jag äntligen får sova.

Trots massa kramar och gos och kroppsvärme på morgonkvisten kom jag aldrig igång idag. Seg, huvudvärk och svårt att hitta fokus. Gör kanske inte så mycket, jag får ju en ny chans att vara på topp imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *