Just nu: Åskoväder

Sitter i mitt fönster och ser på spektaklet utanför. Alltså åskovädret. Finns det mysigare väder än sommaråska? Hela himlen lyses upp samtidigt som det öronbedövade mullret bryter ut. Jo, åskan är just nu ungefär precis där jag är. Jag njuter av ljudet av regnet som störtar, åskan som mullrar och blixtarna som stötvis lyser upp den nattsvarta staden.

Fram tills typ nu. Den första blixten i mitt liv(?) som gjort mig rädd, den måste slagit ner max några hundra meter härifrån. Häftigt, men läskigt när fönstret skakade av smällen. Och själva blixten syntes i säkert 30 sekunder. Galet är vad det är. Och ja, tv:n stängde jag av när kanalerna började flimra och datorn har jag på batteri nu. Så jag känner mig ganska safe, verkar vara på väg bort nu också. Så massa blixtrande godnattkramar till Er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *