Jag hjärtar listor

Efter jobb satte jag mig på ett café för att plugga. Pluggron infann sig inte riktigt, men fick läst och förstått en del. Kom hem vid halv nio och nu skriver jag listor. Listor på alla telefonsamtal jag måste ringa. Listor på allt som ska bokas. Listor på allt som ska göras. Listor på skolarbete, stambyte, människor, aktiviteter, tankar och allt annat som inte får glömmas. Det är som sagt mycket nu så en lista över varför jag gör detta som motivation vore ju inte helt tokigt. När listorna är klara ska jag sova så jag har energi att utföra sakerna på listorna imorgon.

2 reaktioner till “Jag hjärtar listor

  1. Glöm inte listan på när du, Ulrika och Johan skall hälsa på mig :-D med lite B och bea.

  2. Det tillhör belöning/motiveringslistan! Familjen är ju det bästa man har :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *