inte min dag inte

Nej, hörrni. Min dag var det inte idag. Kommer till tåget 06.30 då visar det sig att morgontåget till Stockholm är inställt, nåt godståg som blockerade någonting. Så det blev buss, på bussen blev det inget jobb gjort alls och jag kommer till kontoret nästan två timmar försent. Aja, bara att börja jobba, men så lätt var det inte, fyra personer i vårt minirum fungerar inte så bra. Folk som diskuterar, telefoner som ringer och sen hjälper det inte att jag inte hade ätit någon frukost. Så det var en grinig Sophia som satt och tittade på lägenheter hela förmiddagen. Efter lunch var det möte, vette tusan om det gav mig så mycket, mer än onödigt tidsfördriv…. Nu är det iaf tåg hem, skulle ha jobbat men svårt när det är ett barn som för liv. Nä, en oproduktiv och grinig dag. Ska kanske upp en sväng om Nicke och Martin på vägen hem så får de pigga upp mig. Låter som en plan, men först blir det lite jobbsökande tror jag nog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *