Idag får jag pris i kärring

Jag trodde aldrig detta om mig, men nu har jag skrivit en lapp. Imorse när jag klev in i tvättstugan möttes jag av hårtussar, utspillt tvättmedel, ludd från torktumlaren över hela golvet, godispapper och ett ANVÄNT PLÅSTER!! Lite ludd, några hårstrån eller tvättmedel är väl okej, men plåster?! Hade jag vetat vem eller vilken lägenhet som hade tvättiden innan mig hade jag gått dit och ringt på eller lagt en lapp i människans brevlåda, men nu har deras bokningskolv flyttats. Därför har jag nu skrivit en lapp jag ska sätta upp utanför tvättstugan, där har jag förklarat hur vidrigt äckligt det är att städa upp främmande människors använda plåster. Och modig som jag är har jag skrivit under med mitt namn och lägenhetsnummer. Så nu är jag livrädd för att bli attackerad av gamla plåster och kommer inte våga öppna dörren om det ringer på, så modig var jag… Tycker ni jag överreagerar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *