Hej, jag heter Erik!

Idag har jag jagat faktura. Fattades nämligen en faktura från Klarna, så igår mailade jag och undrade var den tagit vägen. Imorse fick jag svar att jag skulle skicka ocr-nummer så skulle de kolla upp mitt ärende. Problemet var bara att jag ju inte hade någon faktura och heller inget ocr-nummer av naturliga skäl.

Då fick jag en faktura skickad i pdf, den var ställd till en Erik i Göteborg. Det hela började bli lite komiskt, det ligger ju i deras intresse att jag ska betala fakturan de verkar ha så svårt att få fram. Jag svarade att jag inte var Erik i Göteborg utan Sophia i Malmö. Sen kom rätt faktura, nästan.

Summan var 400 kr för mycket. Jag betalade det jag faktiskt var skyldig och mailade tillbaka för att påpeka att jag betalat rätt summa och förväntar mig att få resten makulerat. Klarna svarade då att jag hade rätt, de hade fel summa på fakturan. Vad skulle Klarna vara utan mig? Ett företag som glömmer skicka fakturor och när de gör det skickar de fel faktura eller en med för hög summa i?! Pinsamt Klarna!

Nu drar jag och firar både mig och lördag med mina vänner!

En reaktion till “Hej, jag heter Erik!

  1. Hej Sophia,

    Vi vill att det ska kännas tryggt och enkelt att handla med Klarna och jag beklagar därför att du haft denna upplevelse i din kontakt med oss. Kontakta mig gärna ifall du skulle ha några kvarstående frågor eller funderingar, du når mig då via service@klarna.se eller 070 001 28 02.

    Mvh,
    Denise, Klarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *