Fy bubblan vilken start på dagen

Inatt har jag sovit en timme i taget likt en spädbarnsmor. Mitt spädbarn var kylskåpet som en gång i timmen pep och behövdes tryckas på. Temperaturlarm kallas det och började igårkväll. Imorse ringde jag Electrolux som rådde mig till att frosta av frysen (som ska sköta det själv egentligen) annars kommer det bli dyrt sa han. Han frågade om fläkten fungerade, jag svarade att kylskåpet burrade. Han frågade om det var generatorn eller fläkten som lät, jag visste inte vad skillnaden på ljuden var.

Nu frostas frysen av. Min lön har inte kommit och jag vill mest skrika och gråta och gömma mig under täcket. Funderade på att sälja lägenheten för att få loss pengar, men det känns irrationellt. Så åt jag lasagne och kaffe till frukost och snart ska frysen slås igång. Känns bättre, men kombinationen allt går fel och dålig sömn är ingen bra kombination. Klockan är inte ens lunch och jag önskar det vore imorgon.

En reaktion till “Fy bubblan vilken start på dagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *