En kort fredag

Gick tvärs över gatan och hängde med Jessica i väntan på hennes dörrkille. Hon råkade kalla honom gubbe, vilket inte uppskattades. Kan vara dagens bästa och jag dog av skratt inombords. Så promenerade jag till Willys, mat måste man tydligen ha. Köpte gräddfil till kvällens dipp med grönsaker. Glömde själva dippan och grönsakerna, så nu är kylen full med gräddfil. Fixade värsta flådiga middagen och kollade på Idol. Någonstans däremellan hann jag städa lite och jobba med jobbsökande lite. Så målade jag naglarna precis innan jag skulle skala min clementin, det var dumt. Nu ska tant se nyheter, se vilken stackars krake som åker ut ur Idol och sova. Så ska jag drömma om slappa dagar och goda drinkar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *