Eeeh… mycket att göra var det ja

Men inte tusan har jag gjort något. Jag har INTE skrivit ett ord på skoluppgiften. Jag har INTE packat någon väska. Jag har inte ens letat reda på väskan eller funderat på vad som ska vara i den. Jag ska gå upp klockan fyra imorgon. Det är fem timmar tills dess. Herre-min-milde vad korkad jag är.

Jag borde ligga i sängen. Skoluppgiften borde vara skriven (i alla fall ett utkast). Väskan borde vara packad. Jag borde vara redo och förberedd. Jag har klippt, filat och målat naglarna framför tv:n. Har fått se min fina vän Martin i Lite Sällskap. Suttit här som en liten groupie och klappat med händerna och skrattat. Lite snedvridna prioriteringar och alldeles för mycket gör sen mentalitet i detta hushåll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *