Det var ingen dröm

Jag fattade noll och ingenting när klockan började ljuda klockan fyra. Nu har jag duschat, tvättat håret och är nästan samlad. Tre och en hav timmes sömn är för lite. Att stiga upp mitt i natten är sjukt. Och inte får jag sova på tåget heller, då ska jag ju plugga. Jävla mig. Jag knaprar magsårmedicin men hade behövt uppiggande. Tur att jag har gratis kaffe på tåget. Som om det skulle hjälpa…

Om jag uppdaterar dåligt idag är det för att jag först däckade på tåget. Därefter spenderar hela dagen med att försöka hålla mig vaken på de tre mötena och den avslutande middagen. Och för att jag till sist inte lyckas hålla ögonen öppna efter jag klivit in på hotellet. Det kan ni väl ha överseende med?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *