Dagen började med panik….

Åkte upp till skolan idag för att göra min del av grupparbetet på min lediga dag från jobb. Jamen tjena att det är klart. Insåg ganska tidigt att det inte skulle gå. Eller rättare sagt, när jag såg den tidskrift som skall analyseras fick jag panik. 819 sidor på underbar engelska, den jobbiga engelskan med en massa facktermer o dyl. Så nu sitter jag här framåt midnatt och plöjer litteratur. Kan inte riktigt hålla ögonen öppna, men läsas skall det! Har lyckats besvara en fråga, den lättaste, men känns ändå bra att jag lyckats göra något vettigt idag. Blir mycket denna vecka, både på jobb och med skola. Inget jag direkt kan klaga över eftersom jag helt själv valt att både jobba och plugga och ha en massa projekt vid sidan av.

Jag mår bra av att utmana mig själv på det sättet, se om jag klarar allt och pressa mig själv till att prova saker jag aldrig gjort förut och som känns för stora för lilla mig. Så nu sitter jag här i det dunkla ljuset från datorn och läser och hoppas på att något kommer fastna. Lite sömn hade inte suttit helt fel med tanke på en fullbokad dag på jobb imorn. Aja, det löser sig, nu är det jag och Paddy Scannell i min säng iaf i en timme till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *