Var tar maten vägen?

Jag minns en kväll när jag var liten. Vi satt hela familjen vid middagsbordet och åt. Jag satt och tittade på mamma, såg mer och mer mat försvinna in i hennes mun. Plötsligt så hade jag glömt bort hur kroppen fungerar, att man sväljer ner maten i magen osv. Jag tittade på mammas huvud och märkte att det inte växte. Det borde ju växa när hon stoppar i sig så mycket mat. Maten stoppas in i huvudet, men huvudet växer inte. Jag tittade på min bror och min pappa. Deras huvud växte inte heller. Jag minns att jag var väldigt förbryllad över detta resten av måltiden. Varför växte inte deras huvud när de stoppade in mat? Jag åt nog inte mycket själv den kvällen, rädslan för att huvudet skulle växa var nog inte anledningen utan det var svårigheten att äta, tänka och studera tre personers huvud som störde min matro.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *