Var ska jag ta vägen?

Hade en urmysig middag med mamma igår. Och jag kan absolut inte klaga på maten. Vildsvin till huvudrätt och friterad camembert till efterrätt. Jepp, jag är en gottegris, eller kanske matvrak man ska säga… Det var så perfekt att bara ses på en middag, bara mamma och jag. Inte ofta vi får vara bara vi två. Nu sitter jag och försöker plugga igen. Det är absolut inte roligare att plugga i Malmö än i Karlstad. Samma tråkiga uppgifter ändå. Funderar på när jag ska ta mig till Kristianstad idag. Måste göra klart skolan först, känns bäst så. Det ska jag göra typ nu.

I måndags och igår kände jag mig redo och sugen på att flytta till Malmö. Det var liksom dags att komma tillbaka. När jag vaknade imorse saknade jag Karlstad. Just nu vill jag inte åka till Kristianstad, för då måste jag lämna Malmö. Samtidigt så längtar jag till fredag när jag är tillbaka i Karlstad. Jag vet inte vad jag vill, förstår inte mina egna tankar och känslor i denna fråga. Svårt att dela min tid mellan två bra städer fyllda med människor jag inte vill vara utan.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *