Undrar hur resten av dagen ser ut…

Jag somnade tydligen med tv:n igång igår, jag vaknade med glasögonen på och tv:n igång idag. Det första jag hör är Josefine Crafords pms-utbrott, grinigare bitch fick man leta efter denna morgon. Sen hade katten något form av damp-ryck. Utöver detta har jag brutalkramper i magen, funderat på om jag ska stanna hemma från praktiken, men känns inte riktigt som en vettig anledning. Om jag bara kunde skjuta upp alla mina krämpor till efter praktiken så kan jag ligga sjuk en vecka eller nåt. Idag blir det nog en vilodag, känns jättehemskt, men magen är värre än på länge och så känner jag mig lite febrig, så vila it is! Eller jobba från sängen om jag känner mig själv rätt…

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *