Tur på stan

Nyss hemkommen från en liten tur på stan. Fika med söta Sandra, som jag träffar alldeles för sällan nuförtiden och sedan bank-möte. På fikan var jag sugen på varm choklad, tyckte det var ett smart val för magen istället för kaffe. Så ville jag fira lite extra med en citronkakebit. Så nu är jag i sockerchock och smått illamående. Blev inte bättre av kaffet jag hällde i mig på banken heller. Men på något sätt måste jag väl fira att jag är frisk i magen igen. Okej, frisk i magen är jag inte på riktigt, men frisk från de senaste två dagarnas soffläge med magkramp och dödslängtan.

Ser ni att jag för en gångs skull mindes ta bilder på mig själv då jag är klädd i annat än mjukisar och faktiskt har lite smink i huvudet. Jag försöker ju inbilla mig själv att jag är rätt snygg, men kan vara svårt för er att hålla med mig när jag bara visar mig från min osminkade sida typ jämt. Sen att jag fick crazy eyes på översta bilden, skyller jag på solen. Det ser inte ut som att jag har några bröst heller, men det har jag. Och att mina kläder egentligen bara är snygga mjukisar är en annan historia. Tights, långt linne, pösig skjorta och stor mysig kofta. Självklart slängde jag på mig skinnjackan och mina Pippi Långstrump-skor för att fira solen och slasken. Glömde visserligen solbrillor, men glad var jag ändå.

Speciellt glad blev jag när jag fick Johan till att komma hit och hjälpa med typsnitt. Så om ett par timmar ska typsnitt fixas, sedan ska det jobbas i någon form av überfart. Två saker ska till tryckeriet ikväll och en tredje korrekturläsas och layoutas. Allt detta till tonerna av curling. Gick ju bra för Karlstadkillarna igår, bara att hålla tummarna för vinst ikväll också.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *