Tortyr på hög nivå


Har ni sett vad tandläkaren gav mig?!?! Detta hemska verktyg som han torterade mig med idag så att jag ville skrika som en treåring att jag inte vill mer. Tortyren som gjorde så ont att tårarna rann och svetten lackade. Den hemska tortyren ska jag utföra på mig själv en gång om dagen. Jag kommer alltså stå här hemma med speglar och lampor i konstiga installationer och med en spruta i munnen försöka tortera mig själv samtidigt som jag skriker som ett barn att jag inte vill mer för det gör ont. Då måste jag givetvis säga till mig själv på skarpen att jag måste. En liten diskussion kommer då att uppstå mellan mig själv och mig själv. Tillslut vinner den vuxna delen som säger att jag måste och tårarna väller upp i lilla rädda Sophias ögon medan stora Sophia gör mig illa, för mitt eget bästa.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *