Tjejer med mustasch

För ett tag sedan var jag på Ica för att köpa vax. Tänkte att jag lika gärna kunde vaxa benen och ha de sommarfina länge. Det enda vaxet som fans var till kvinnor med ansiktsbehåring. Eftersom jag inte anser mig själv ha problem med ansiktsbehåring beslöt jag mig för att raka benen och gick lite besviken från butiken. Lustigt att de har vax till kvinnors ansikten med inte till andra delar av kvinnokroppen. Benen måste ju vara vanligare att vaxa än ansiktet.

Ett par dagar senare åkte jag buss. Jag såg en söt tjej, kanske 13 år gammal. Så såg jag hennes mustasch. Mustasch är kopplat till manlighet. Mustasch är allt annat än kvinnligt. Denna 13-åriga tjej som antagligen just insett vikten av att hålla sig snygg och fräsch hade överläppen full av mörka fjun. Då kom jag till att tänka på vaxet på Ica. Det lustiga med vaxet byttes ut mot eftertänksamhet. Hur berättar man för en 13-årig tjej att hon har mustasch som bör ansas?

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *