Titta vilken going!


Denna fina mac book pro hade kunnat varit hos mig nu, men får vänta tills imorgon. Hoppas jag. Denna fining kommer bli min livskamrat ett tag framöver. Känns bra. Nu ska jag bara reda ut röran i två andra datorer och få ihop en välorganiserad dator. Det är kanske inte min bästa sida, jag råkar nämligen vara bäst på att spara allt i en oorganiserad röra.

Som vanligt så är jag jättetrött så bäst att sätta igång nu. Alltså med rensningen av ena datorn och packningen inför imorgon. Det är med andra ord viktigt att jag inte tar sovmorgon imorgon eftersom jag har lite att göra innan tåget går. Men först ska jag dricka upp mitt te framför den rafflande upplösningen av csi.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *