the break up?

Jag funderar på att göra slut med en vän sen 10 år tillbaka. Tungpiercingen jag pratar om, inget annat. Det känns inte helt rätt längre, jag kan ju ha mognat lite sen då jag var 16 år, vuxit ifrån helt enkelt. Bara jag inte ångrar mig sen. För jag tänker inte göra om det. Det är ett som är säkert. Undrar hur jag kommer prata, eller kunna äta? Inte gjort det utan piercingen på tio år snart. Vad tycker ni? Ska jag ha den kvar, eller måste den ryka?

Postad i OkategoriseradeTaggar

4 reaktioner till “the break up?

  1. Jag tog av min efter 8 år. Kändes som det var dags. Allt gått bra. Känns skumt iörjan bara!

  2. Av princip är jag emot dina tankar på att offra din polare i tungan….Men det är ju mest för att jag aldrig fått chansen att köra en wrestling match mot den!

    Fast inka indianerna försvann ju de med en gång i tiden så det är nog läge för en skilsmässa från staven…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *