Svarta pannkakor är det nya

Började läsa en ny bok i badkaret förut, hypnotisören av Lars Kepler. Ja, vi vet väl alla att denna Kepler höll hela landet på halster flera månader innan det avslöjades vilka som stod bakom pseudonymet. Fick i alla fall boken av pappa i julklapp och har nu börjat läsa den. Ett kapitel in i boken och jag tror att den blir snabbt utläst. Just nu funderar jag på att dissa en lättsedd film till fördel för soffan och Kepler.

Jag har suttit hela eftermiddagen och kvällen och jobbat på en text jag imorgon ska presentera för Nwt (Nya Wermlands Tidningen). Lite nervöst, men mest pirrigt och förväntansfullt. Är chefsredaktören som kommer läsa den, bedöma den, hissa eller dissa. Jag hoppas på hiss. Bäst för mitt självförtroende så.

Gjorde pannkakor förut, de blev svarta. Jag skulle vara effektiv och diska samtidigt, men glömde vända pannkakorna i tid. Då fick jag ta lite extra sylt så det brända inte smakade så illa. Problemlösar-Sophia, haha

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *