Stress? Eller bara roligt?

Idag har jag ätit både frukost och lunch. Det resulterade givetvis i brutalmagont efter lunchen. Men jag är nöjd ändå. efter praktiken har jag lovat Martin att hjälpa honom boka tvättid och visa honom tvättstugan. Bra där Martin! Efter en månad i huset liksom… Sen blir det nog Sats som det ser ut nu. Någongång under kvällen ska jag försöka hinna med att göra en köttfärspaj och att städa undan lite hemma. Kanske börja med en nyhetsartikel till fredag, så slipper jag stressa senare i veckan. Haha, det listar ni nog ut själva att jag kommer skjuta upp skrivandet till sista stund… Fullt upp är det här i alla fall! Ni finner mig endast via mail. Haha, nej så illa är det inte. Telefonen är ju som fastklistrad på mig så den kan jag alltid svara i =)
Nej, nu blir det sändning!!

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *