Som att ställa en klocka

Det är rätt lustigt att sitta i biblioteket och plugga. Speciellt att titta på alla andra. Mellan åtta och tio är det lugnt och tyst, inga problem att plugga. Mellan tio och tolv är det rätt mycket tissel och tassel. Men klockan tolv! Då blir det liv. Alla pratar och rör på sig. Fokusen är som bortblåst och återfinnes klockan två. Då råder äntligen lugnet igen. Så mycket tålamod har inte jag, så jag åker hem nu snart för fortsatt arbete hemma i soffan. Är rätt nöjd med dagens arbetsinsats i skolan. Lagom start. Dock måste jag lära mig att göra en sak i taget. Nu försöker jag göra fyra samtidigt, det är lite lätt förvirrande.

Tänk att så små saker kan göra en så glad.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *