Snö och listavbockning

Idag vaknade jag till snö. Och jag blev glad, som vanligt. Jag gillar när det snöar. Sen att det är slutet på mars och att våren smygvisat sig en hel del, så blir jag glad. Inte lägger sig snön heller, den blir bara slask, då kan jag har mina fina röda gummistövlar på mig när jag går ut. Jag ser alltså endast positivt på dagens snö. Eller nej förresten jag ville ta en lång promenad idag, den ligger lite risigt till just nu.

Söndagen ska i alla fall gå åt till att bocka av de sista sakerna på veckans att-göra-lista. Ser ut som att jag kommer klara det mesta. Det är en skön känsla att veta att jag klarat göra det jag satt upp för veckan. Får ju vara glad för det lilla. Kanske ska jag göra en ny lista till nästa vecka. Tur att man är lättroad, ha ha.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *