Snabbrepris

Jag vet inte riktigt var jag ska börja någonstans, har ju varit lite dålig med bloggandet förra veckan. MEN, jag ger er en snabbrepris:

Sittningen var rolig, aldrig sett ett sådant fylleslag på en sittning förut dock. Moraltant-pensionärfadder Sophia blev lite grinig, men alla andra delar av mig hade roligt. Haha. Bra fest, bra äventyr. Jag är nöjd.

Jag var dock inte lika nöjd på torsdagen på radion, när jag trött attan försökte komma på idéer till denna veckans program. Fast efter en pizza till lunch med Boss och ett inhopp i radion, blev allt bättre. Så jag begav mig till Nicke efter radion, då hittar jag honom och Stephan drickandes öl. Slank väl ner en öl i mig med innan jag traskade hemåt vid elva.

Fredag=lugn dag. Ingen sändning, bara planering. Efter radion, blev det en timmes vila innan jag satte mig för att jaga deadlines, tre av fyra fixade jag innan jag gav upp. Den fjärde fixades snabbt under lördagen.

Lördagen började med fika på stan och kvällens planer med tacos och filmkväll började smidas. Då plötsligt sa någon öl och det var kört. Jag blev övertalad/tvingad av vänner som inte tar ett nej, så ett par timmar senare sitter jag där med vin i handen och firar en födelsedag. Även utgång blev, på oväntade Nöjes vilket vanligtvis går bort utan en enda tanke. Bobo, Martin, Anna och jag kämpade på på dansgolvet. Speciellt Martin som körde solodans på scen, lycklig som en solstråle var han i alla fall.

Söndag blev det långpromenad med Anna, röstning och bio. Trevligt. Men denna veckan SKA jag lyssna till läkaren som säger att jag ska ta det lugnt. Eller jag ska försöka i alla fall…

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *