Smart drag?

Det blev inget jobb igår efter praktiken. Det blev diskat och sedan blev jag lurad att gå bort till Stephan, njae lurad kanske är fel ord. Övertalad! Eller… det krävdes bara en fråga om jag skulle bort. I alla fall så hade jag och Boss roligt som bara syskon kan ha under tiden Stephan formaterade om en dator. Lite dessertvin och jägermeister senare så blev det kantarellmackor till kvällsmat/nattamat. Hemma var jag i alla fall inte förrän strax innan två. Då blev det dusch och säng.

Det finns många lustigheter med att gå och lägga sig med blött hår. För det första så måste man lägga en handduk för att inte förstöra kuddarna, det ger en ett roligt frottémönster över halva kroppen när man sen vaknar. För det andra så vet man aldrig riktigt hur håret ser ut när man sen vaknar. Så var det även idag, så det är en lustig frisyr som fått följa med mig till radion idag.

Idag är jag trött och det är en massa grejer som klyddar med mig. S.E.R.O.-grejer, radio-grejer… Ja, massa och massa, men tillräckligt för att jag ska sitta här och sucka. Snart är det i alla fall sändning det ska bli kul. Det är Värmlandstoppen som ska sändas och INTE Värmlandssnoppen… Nu: Kaffe!!!!

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *