Sista veckan innan sommarlov

Men något sommarlov kommer hon inte ha heller, för på måndag så börjar min sommarkurs. Och sedan har jag ju lite annat som ska fixas och trixas med. Känns ändå som något form av slut och sommarlov. Aja, humöret höjdes i lördags av lite grillning på Gubbholmen som resulterade i utgång på Blue moon bar. Vart riktigt nöjd med kvällen när jag traskade hem kvart i tre med en pizza i handen.

Söndag bestod av fikande till ett stadie av illamående och slappandes i Herrhagsparken till ett stadie av rosa/röd. Sedan hemmamys och frenetiskt insmörjande av brända kroppsdelar…

Imorse var jag riktigt sugen på att attackera en ny vecka, planen var cykel till universitetet, men slöheten tog återigen ett fast grepp om mig och bussen fick besökas istället. Men än så länge har jag i alla fall varit relativt produktiv här. Ska skriva min sista text (tror jag) till webredaktörkursen nu, innan det blir bildredigering för fulla muggar. Alternativt städning av lägenheten…

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *